Fisher-Price® Wonder Makers Strandbungalow
Adviesprijs
29,99 €
Prijs
14,80 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
15,19 €-51%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A280199

EAN: 0887961762761

Fisher-Price® Wonder Makers Strandbungalow

Met de Wonder Makers Strandbungalow kunnen kinderen de vakantiebestemming van hun dromen creëren: met een boomschommel en een sportieve SUV voor de reis naar het strand, waar de golven wachten! Met behulp van de 40 onderdelen, die op verschillende manieren gecombineerd kunnen worden, kunnen kleuters hun eigen strandbungalow ontwerpen. Onderdelen kunnen worden gebruikt voor gebouwen of worden verbonden om rails voor voertuigen te vormen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kunnen kinderen er elke dag een nieuwe camping mee ontwerpen - met deze speciale bouwset kan elk idee worden gerealiseerd! Waar ontwikkeling een rol speelt; creativiteit en verbeelding: Er zijn geen grenzen aan de verbeelding wanneer kinderen creatief hun eigen steden ontwerpen en verhalen vertellen met de schattige figuurtjes.
Eerste successen in het leren: Kleuters trainen hun ontwerpvaardigheden en hun vaardigheden als kleine werkers door herhaaldelijk hun strandbungalows op te bouwen en de bouwstenen te combineren tot verschillende creaties!

Productdetails:
 • Kinderen kunnen hun strandbungalow met één, twee of drie verdiepingen bouwen, op de schommel zitten en naar het strand rijden!
 • 40 onderdelen, waaronder houten railonderdelen, connectoren, 2 figuren, een surfplank, een voertuig en nog veel meer
 • 2 opbouwmogelijkheden! Met dezelfde onderdelen kan een rail of een gebouw worden gecreëerd.
 • Er is een bouwinstructie, maar ook eigen creaties zijn mogelijk!
 • Nog meer plezier met meer Wonder Makers bouwsets, railsets en voertuigen (alle items afzonderlijk verkrijgbaar).
 • Batterijen niet inbegrepen
 • Vanaf 3 jaar
 • Afmetingen: 40cm x 50cm x 20cm
Opgelet: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Opgelet: Kleine onderdelen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Fisher Price

Fisher-Price – spelend leren

De missie van Herman Fisher en Irving Price was een glimlach, dit is ook vandaag de dag nog de missie van Fisher-Price. Het basisprincipe van Fisher-Price is dat kindjes zich spelenderwijs ontwikkelen. Het doel van Fisher-Price is om het levens van gezinnen te verrijken, dat kindjes steeds maar weer blijven ontdekken. Onder andere met speelgoed dat het denkvermogen uitdaagt, de motoriek en zintuigen.

Kinderen ontdekken met Fisher-Price

De traditionele stapelbekers, loopwagentjes of de leerplezier slak vormenstoof stimuleren de cognitieve vaardigheden en zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Bovendien is elke ouder nog trotser dan hun kindje als het gelukt is de blokken in de vormenstoof te stoppen. Maar hoe komt het toch dat Fisher-Price precies weet welk speelgoed succesvol aankomt bij kinderen? Blijkbaar is het educatieve speelgoed helemaal niet saai, maar geeft juist erg veel voldoening. Het antwoord is makkelijker dan gedacht. Fisher-Price laat eenvoudig kinderen in een grote kamer met hun speelgoed spelen! Natuurlijk onder het toezicht van de ouders. Door dit speelgedrag weet Fisher-Price precies of een bepaald speelgoed geproduceerd kan worden of dat het nog verdere ontwikkeling nodig heeft.

Fisher-Price altijd actueel

Natuurlijk is er de bekende trekhond van Fisher-Price en de Little People bus, maar Fisher-Price blijft telkens actief. Met innovatieve ideeën probeert Fisher-Price er voor te zorgen dat een stuk speelgoed geschikt kan zijn voor meerdere leeftijdscategorieën. Zo groeit het speelgoed steeds met je kindje mee. Fisher-Price werkt ook graag samen met de helden van vele kinderen, denk onder andere aan Winnie the Pooh en Thomas de Trein. In sprekende vorm, als mini-figuren of als knuffels – de trouwe vriendjes gaan overal mee naar toe. Omdat kinderen graag spelen met spullen voor volwassenen heeft Fisher-Price de smartphone en laptop geïntroduceerd. Deze zijn natuurlijk aan de behoeftes van kinderen aangepast en voorzien van vrolijk gekleurde toetsen.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten - Fisher-Price® Wonder Makers Strandbungalow
Gemiddelde klantbeoordeling:
3 Beoordelingen
 
2
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies

Onze bestsellers

Fisher-Price® Wonder Makers Strandbungalow
Adviesprijs 29,99 €
14,80 €