Vandaag 20% korting op mode!👚
Vandaag 20% korting op mode!👚
Jouw kortingscode:
20MD9861
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i
gb GOLD Autostoel Convy-Fix Rose Red

gb GOLD Autostoel Convy-Fix Rose Red


Variant:
 • gb GOLD Autostoel Convy-Fix Rose Red
 • gb GOLD Autostoel Convy-Fix Laguna Blue
 • gb GOLD Autostoel Convy-Fix Sweet Pink
 • gb GOLD Autostoel Convy-Fix Night Blue
 • +2

Adviesprijs
339,00 €
Prijs
338,98 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A290721

EAN: 4058511585147

gb GOLD Autostoel Convy-Fix Rose Red
Groep 0 / 1 / 2; Vanaf de geboorte tot ca. 25 kg; Vanaf de geboorte tot ca. 7 jaar

Een stoel voor zeven jaar veilig rijden
Als meegroeiende stoel, heeft de Convy-Fix het vermogen om mee te groeien met je kind voor de eerste 7 jaar van zijn leven. 4 jaar in achterwaartse positie en 3 jaar vooruit, de Convy-Fix biedt een lange gebruiksduur en ultiem comfort voor kind en ouders.

Energiebesparingstechnologie
Naar voren gericht biedt de energiebesparende technologie van de Convy-Fix extra bescherming voor je kind bij een frontale botsing. Deze visionaire veiligheidstechnologie vermindert de krachten die op de nek van het kind inwerken bij een ongeval met ongeveer 20 %.

Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse botsingen
Het geïntegreerde beveiligingssysteem tegen zijdelingse botsingen is een essentieel veiligheidskenmerk van de Convy-Fix. Het L.S.P. geeft het je kind extra bescherming bij een zijdelingse botsing. De krachten van een botsing van opzij wordt in verbinding met de energieabsorberende stoel met ca. 25% gereduceert. (Vergeleken met dezelfde stoel met ingeklapte L.S.P.)

Gordelsysteemcontrole
De Convy-Fix gordelsysteemcontrole zorgt ervoor dat je het juiste bevestigingssysteem gebruikt voor de grootte van je kind. Naarmate het gewicht toeneemt en je de hoofdsteun aan de lengte van je kind aanpast, zorgt het ervoor dat je op het juiste moment overschakelt van de 5-puntsgordel naar de 3-puntsgordel van de auto.

Slaapstand
Door de intelligente eenhandsverstelling kunnen de ouders de Convy-Fix eenvoudig in een van de 6 verschillende standen zetten en tegelijkertijd een hand vrijhouden. Deze functie biedt maximaal comfort voor kind en ouders en kan zowel in achterwaartse als in voorwaartse positie worden gebruikt.

Energie absorberende kuip
Het energieabsorberende omhulsel van de Convy-Fix werkt in combinatie met de geïntegreerde L.S.P. Systeem om de energie van de impact te absorberen, de krachten weg te leiden van je kind en de omvang van de impact te minimaliseren.

Inlay voor pasgeborenen
Tot een leeftijd van 3 maanden (of 60 cm) ondersteunt de inlay voor pasgeborene een comfortabele en veilige zitpositie.

Isofix
Voor de ultieme veiligheid is de Convy-Fix uitgerust met Isofix, dat een eenvoudige en veilige installatie ondersteunt en voor extra stabiliteit zorgt. In combinatie met de steunpoot wordt bij een ongeval gevaarlijke rotatie van de stoel voorkomen. Beide functies geven een visuele waarschuwing als het niet of niet goed is geïnstalleerd. Dit ondersteunt een correct gebruik van de autostoel.

Productdetails:
 • Met slaappositie
 • Energie absorberende kuip
 • Met inlay voor pasgeborene
 • Gordelsysteemcontrole
 • Met isofix
 • Geïntegreerde lineaire bescherming tegen zijdelingse botsingen
Technische details:
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 72 x 44 x 64 cm
 • Gewicht: 14,5 kg
 • De hoes is wasbaar op 30 °C
De levering omvat de stoel met Isofix-installatiehulpmiddelen en een inlay voor pasgeborene.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Onze bestsellers

gb GOLD Autostoel Convy-Fix Rose Red
Adviesprijs 339,00 €
338,98 €