gb GOLD Autostoel Uni All Night Blue - Navy Blue

gb GOLD Autostoel Uni All Night Blue - Navy Blue


Variant:
 • gb GOLD Autostoel Uni All Night Blue - Navy Blue
 • gb GOLD Autostoel Uni All London Grey - Light Grey

Prijs
376,86 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A290392

EAN: 4058511586106

gb GOLD Autostoel Uni All Night Blue - Navy Blue
Groep: 0 / 1 / 2 / 3; Van 0 tot 36 kg; vanaf de geboorte tot ca. 12 jaar

All-In-One
De Uni All is een uitstekende oplossing voor de toekomst van jouw kind, omdat het ontworpen is om mee te groeien met je kind vanaf de geboorte tot de leeftijd van 12 jaar. De Uni All is ontworpen volgens de hoogste veiligheidsnormen en zorgt voor constante veiligheid en ondersteuning tijdens de ontwikkeling van je kind.

De energiereductietechnologie van de Uni All beschermt je kind in het geval van een frontale botsing, terwijl de lineaire bescherming tegen zijdelingse botsingen de krachten van een zijdelingse botsing vermindert. De stoel is geïnstalleerd met Isofix en een Top Tether, waardoor de stoel bij een ongeluk niet kan draaien. De Uni All biedt alles wat ouders nodig hebben - veiligheid en comfort voor elke leeftijd van het kind.

De stoel voor elke leeftijd
Als je op zoek bent naar een autostoel voor je kind, dan biedt de Uni All de ultieme oplossing. De All-in-One-stoel biedt een uitzonderlijk comfort en functionaliteit vanaf de geboorte tot 12 jaar. Een autostoel voor elke leeftijd.

Energiebesparende technologie
Naar voren gericht biedt de energiebesparende technologie van de Uni All extra bescherming voor je kind bij een frontale botsing. Deze visionaire veiligheidstechnologie vermindert de krachten die op de nek van het kind inwerken bij een ongeval met ongeveer 20 %.

Integriertes L.S.P System
Het geïntegreerde beveiligingssysteem tegen zijdelingse botsingen is een essentieel veiligheidskenmerk van de Uni All Wanneer het L.S.P. systeem aan de deurzijde wordt uitgeklapt, geeft het je kind extra bescherming bij een zijdelingse botsing. De krachten van een botsing van opzij wordt in verbinding met de energieabsorberende stoel met ca. 25% gereduceert. (Vergeleken met dezelfde stoel met ingeklapte L.S.P.)

Top Tether en Isofix
De Uni All is uitgerust met een Top Tether, die samen met het Isofix-systeem voorkomt dat de stoel bij een ongeval draait. Beide functies zijn uitgerust met visuele indicatoren die een correcte installatie ondersteunen. De Top Tether wordt gebruikt uit groep 0+/1 (tot 18 kg) en uit groep 2/3 wordt vervangen door de 3-puntsgordel van het voertuig.

Gordelsysteemcontrole
De Uni All gordelsysteemcontrole zorgt ervoor dat je het juiste bevestigingssysteem gebruikt voor de grootte van je kind. Naarmate het gewicht toeneemt en je de hoofdsteun aan de lengte van je kind aanpast, zorgt het ervoor dat je op het juiste moment overschakelt van de 5-puntsgordel naar de 3-puntsgordel van de auto.

Slaapposities (Groep 0+ / 1)
Door de intelligente éénhandige verstelling kunnen ouders de Uni-All eenvoudig aanpassen van één zithouding naar zes verschillende slaapposities, terwijl ze één hand vrij houden. Deze functie biedt maximaal comfort voor zowel kind als ouder. De relaxfunctie kan zowel in achterwaartse als in voorwaartse positie worden gebruikt.

Energie absorberende kuip
De energieabsorberende schil van de Uni-All werkt in combinatie met het geïntegreerde L.S.P. Systeem om de energie van de impact te absorberen, de krachten weg te leiden van je kind en de omvang van de impact te minimaliseren.

Inlay voor pasgeborenen
Tot 61 cm lang ondersteunt de inlay voor pasgeborene een comfortabele en veilige zitpositie voor de allerkleinsten.

Productdetails:
 • Eén autstoel voor de hele kindertijd
 • Energiebesparingstechnologie vermindert de krachten die op de gevoelige nekzone werken in geval van een ongeval.
 • Geïntegreerd L.S.P. systeem, optimale bescherming in geval van een zijdelingse botsing
 • Top Tether en Isofix, zekerheid bij de installatie van de stoel voor stabiliteit en veiligheid in geval van een ongeluk
 • Gordelsysteemcontrole, voor meer veiligheid bij het gebruik van de stoel
Technische details:
 • Gewicht: 14,7 kg
 • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 72 x 44 x 62,5 cm
 • Dit product is in Duitsland ontworpen en ontwikkeld.
 • De hoes kan worden gewassen op 30 °C .
De levering omvat de autostoel met Isofix-installatiebeugels.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
29,90 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: gb GOLD Autostoel Uni All Night Blue - Navy Blue
4
10 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 6
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

gb GOLD Autostoel Uni All Night Blue - Navy Blue
gb GOLD Autostoel Uni All Night Blue - Navy Blue
376,86 €