gb Reiswieg Cherry Red - red

gb Reiswieg Cherry Red - red


  • gb Reiswieg Laguna Blue-turquoise
  • gb Reiswieg Sapphire Blue-navy blue
  • gb Reiswieg Satin Black - black
  • gb Reiswieg Silver Fox Grey-mid grey

Prijs
128,22 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A220980

gb Reiswieg Cherry Red - red
De reiswieg is een integraal bestandsdeel van het gb 3-in-1 reissysteem. Met een simpele click verandert de gb kinderwagen zich in een ideaal transportmiddel voor de allerkleinsten.

De reiswieg is zeer licht en heeft een handig draaghengsel dat in de kap geïntegreerd is. De baby neemt een ergonomisch correcte en comfortabele houding aan dankzij het extra brede matrasje.

Verdere productspecificaties:
  • Draaghengsel - Eenvoudig dragen
  • Biedt extra bescherming voor de zon met USF50+ en beschermt voor wind
  • Memoryschuim-matrasje - Extra zacht memoryschuim-matrasje

Accessoires

Prijs
89,18 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Onze bestsellers

gb Reiswieg Cherry Red - red
128,22 €
Top merken