☼ Hete kortingscodes tot €50!
☼ Hete kortingscodes tot €50!
kortingscode kiezen
00
Std.
00
Min.
00
Sek.
GEOMAG™ Panels 32
GEOMAG™ Panels 32
19,99 €
16,99 €
Prijs inclusief BTW
19,99 €
Prijs
16,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,00 €-15%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A249338

GEOMAG™ Panels 32
Magnetische krachten en geometrische vormen vormen de kern van de productlijn van Geomag Panels. Zo komen creativiteit en plezier samen. De heldere en transparante panelen zorgen voor stabiliteit bij de ontwerpen. De ontwerpen worden gemaakt met de basis van kleurrijke driehoeken, vierkanten en vijfhoeken.

Met Geomag panelen 32 wordt het maken geometrische vormen nog leuker. Elk element inspireert je tot de verbeelding.

Details:
  • Onderdelen: 32
  • Leeftijd: vanaf 5 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen, die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren. Verstikkingsgevaar!

Verwijderd houden van magneetgevoelige apparaten zoals creditcards, computers, magnetische media en medische apparaten (pacemakers).

Accessoires

Prijs
12,29 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

GEOMAG™ Panels 32
19,99 €
16,99 €
Top merken