Geuther Box Euro-Parc Leela 76 x 102,5 cm, natuur, Folie 004 Patchwork
Geuther Box Euro-Parc Leela 76 x 102,5 cm, natuur, Folie 004 Patchwork
Adviesprijs 149,00 €
115,01 €
Prijs inclusief BTW

Geuther Box Euro-Parc Leela 76 x 102,5 cm, natuur, Folie 004 Patchwork


Adviesprijs
149,00 €
Prijs
115,01 €
Gratis levering
Bespaar nu
33,99 €-23%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A201387

Geuther Box Euro-Parc Leela 76 x 102,5 cm, natuur, Folie 004 Patchwork
In ons ruimtebesparende alternatief voor de klassieke boxen is het belangrijkste persoon in je leven in de beste handen. Het moderne uiterlijk met het platte lattenontwerp kan het moeiteloos in elk voorkomen geïntegreerd in de levenswereld, zodat de veiligheid tijdens het spelen in veiligheid weet en, met je baby in zicht, de noodzakelijke dingen van het leven waar te nemen. In kleine woonkamers is de box snel Opgevouwen en creëert meer ruimte in een handomdraai voor alle geliefden die langskomen er op uit om kostbare tijd door te brengen met het betoverende kleine schepsel.

Productdetails:
 • Kleur: natuur
 • Design: 004 Patchwork
 • Materiaal frame: Massief beuk, gelakt
 • Materiaal bodemplaat: Spaanplaat met PVC-film met schuimrubber overtrokken
 • Ligvlak: Breedte x Lengte 72,5 x 99 cm
 • Afmetingen: Breedte x diepte x hoogte 76 x 102,5 x 74 cm
 • Platte staven
 • 3-voudig in hoogte verstelbaar
 • Inklapbaar
 • Gevoerde bodem
 • 4 wieltjes, geschikt voor vloerbedekking

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Onze bestsellers

Geuther Box Euro-Parc Leela 76 x 102,5 cm, natuur, Folie 004 Patchwork
Adviesprijs 149,00 €
115,01 €
Top merken