Geuther Box Leela 83 x 101 cm natuur Prisma
Geuther Box Leela 83 x 101 cm natuur Prisma
Adviesprijs 229,00 €
228,91 €
Prijs inclusief BTW

Geuther Box Leela 83 x 101 cm natuur Prisma


 • Geuther Box Ole 83 x 101 natuur Schaap

Adviesprijs
229,00 €
Prijs
228,91 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-6 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A228765

Geuther Box Leela 83 x 101 cm natuur Prisma
Maßskizze zum Laufgitter Ole
Aufbauanleitung zum Laufgitter Ole

Die klaren Formen sorgen für die Schönheit dieses Produktes, während die solide Verarbeitung aus massiver Buche für dessen Sicherheit und Standfestigkeit steht. Een lade met wielen, die als optie verkrijgbaar is, biedt extra opbergruimte.

Productdetails:
 • Kleur: natuur
 • Design: Prisma
 • Materiaal frame: Massief beuk, gelakt
 • Materiaal bodemplaat: Spaanplaat bekleed met schuim en bekleed met PVC-folie
 • Ligvlak: Breedte x Lengte 80 x 98 cm
 • Afmetingen: Breedte x lengte x hoogte 83 x 101 x 85 cm
 • Platte staven
 • 2-standen in hoogte verstelbaar
 • Maximale belastbaarheid tot 15 kg.
 • Gevoerde bodem

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Onze bestsellers

Geuther Box Leela 83 x 101 cm natuur Prisma
Adviesprijs 229,00 €
228,91 €
Top merken