GEUTHER Boxkleed passend voor box 97 x 97 cm 132 klein Monster

GEUTHER Boxkleed passend voor box 97 x 97 cm 132 klein Monster


  • Geuther Boxkleed passend voor box  97 x 97 cm Cirkel

Adviesprijs
59,99 €
Prijs
59,90 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A257956

GEUTHER Boxkleed passend voor box 97 x 97 cm 132 klein Monster
De bekleding is de perfecte aanvulling voor de GEUTHER box. Knuffelzacht en mooi in design. De hoofdbeschermer biedt bovendien rondom bescherming en voorkomt dat de baby zijn hoofd stoot aan de spijlen van de box. De kleine zal zich in dit bedje heerlijk geborgen voelen.

Productdetails:
  • Materiaal: 100% katoen
  • Vulling: Polyester
  • Wasbaar tot 30°c
  • Geschikt voor de droger
  • De box is NIET bij de levering inbegrepen.
  • Passend voor de Geuther box Belami Plus 97 x 97 cm, Lucilee Plus 90,2 x 97,4 cm, box Euro-Parc Plus 97 x 97 cm en de box Merlin Plus 95 x 97 cm
  • Passend voor de box met de afmetingen 97 x 97 cm

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Onze bestsellers

GEUTHER Boxkleed passend voor box 97 x 97 cm 132 klein Monster
Adviesprijs 59,99 €
59,90 €
Top merken