GEUTHER Configuratiehek Set (2762)

GEUTHER Configuratiehek Set (2762)


Adviesprijs
124 €
Prijs 112,74 € Gratis levering
Bespaar nu
11,26 € (9%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A007718

GEUTHER Configuratiehek Set (2762)
Dit uiterst verfijnde concept zorgt voor veiligheid tot in de laatste hoek van het huis. Gevaarlijke plekken zoals haarden of extra brede trapopgangen kunnen met het configuratiehek probleemloos helemaal veilig afgeschermd worden.
Het afsluiten van open ruimtes met grote doorgangen, terrassen of extra grote klapdeuren is nu geen probleem meer. De diverse verlengstukken maken het allemaal mogelijk.
Het hek biedt je talrijke mogelijkheden en varianten.
Vooral voor gezinnen die niet kunnen volstaan met een gewoon hek. Het configuratiehek laat het kind nog veel ruimte om te ravotten en te spelen en essentieel is – je kind is niet meer opgesloten, maar de gevaarlijke plek wordt afgeschermd.

- 1 deurelement 95cm
- 2x verlengstuk 44cm
- 2x hoekelement met voet
- 2x wandsteunen
-verstelbaar van 100-180cm
-hoogte 77cm
Kleur: naturel /zilver

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - GEUTHER Configuratiehek Set (2762)
Gemiddelde klantenbeoordeling: 50 Beoordelingen
 
28
 
16
 
3
 
2
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
GEUTHER Configuratiehek Set (2762)
Adviesprijs¹ 124 €
112,74 €
Top merken