Geuther Deurhek Easylock 80,5-88,5 cm Klembevestiging (4792)Geuther Deurhek Easylock 80,5-88,5 cm Klembevestiging (4792)

Geuther Deurhek Easylock 80,5-88,5 cm Klembevestiging (4792)


Adviesprijs
89,99 €
Prijs
71,37 €
Gratis levering
Bespaar nu
18,62 €-21%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A041821

Geuther Deurhek Easylock 80,5-88,5 cm Klembevestiging (4792)
Geuther Deurhek Easylock

Zonder boren/schroeven

Nog veiliger: hoger en met verbeterde veiligheidsvergrendeling!
Ontdekkingsreizen van kleine nieuwsgierige avonturiers kunnen heel gevaarlijk zijn. De doordachte `beschermengelen` van Geuther helpen gevaren in huis te beperken. Ze houden kinderen aan de veilige kant en geven ouders een gerust gevoel.

Het Easylock Deurhek is veiligheid van deze tijd. Het is eenvoudig te bevestigen: Het hek wordt in de deuropening geklemd. Er hoeft niet te worden geboord en geschroefd en de muren worden niet beschadigd. De innovatieve handgreep met dubbele veiligheidsvergrendeling is voor volwassenen gemakkelijk te gebruiken, kinderen krijgen het deurtje echter niet open. Het Easylock-Concept zorgt ervoor dat het hek altijd goed dicht is: Een klein duwtje is genoeg om de deur in het slot te laten vallen. Het hek opent in beide richtingen.

• Breedte verstelbaar: 80,5-88,5 cm
• Hoogte: 81,5 cm
• Materiaal: metalen deur in metalen frame
• Kleur: wit

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Geuther Deurhek Easylock 80,5-88,5 cm Klembevestiging (4792)
Gemiddelde klantenbeoordeling: 119 Beoordelingen
 
88
 
23
 
4
 
2
 
2
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Geuther Deurhek Easylock 80,5-88,5 cm Klembevestiging (4792)
Adviesprijs 89,99 €
71,37 €
Top merken