Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

geuther Kinder bed Green Leaf
Momenteel uitverkocht

geuther Kinder bed Green Leaf


Prijs
399,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A326231

EAN: 4010221092704

geuther Kinder bed Green Leaf
Deze tekst is automatisch vertaald.
Veilig slapen in een natuurlijke en gezonde slaapomgeving: In het meegroeiende kinderbed Green Leaf uit de serie geuther ECO zijn kinderen vanaf het allereerste begin veilig. Het is gemaakt van natuurlijk massief hout met open poriën en verrukt jong en oud met zijn zachte en warme oppervlak. De individuele nerven van het natuurlijke houtmateriaal maken elk van de bedden uniek.

Het ligvlak van het baby- en peuterbed is in drie standen in hoogte verstelbaar en kan optimaal aan de leeftijd van het kind worden aangepast: In de eerste levensmaanden ligt de baby in de hoogste positie. Deze is ongeveer even hoog als het bed van de ouders en maakt het mogelijk de baby in en uit het bed te halen zonder de rug te beschadigen. Naarmate het kind groeit en zelfstandig begint te zitten en zich aan de spijlen begint op te trekken, moet het ligvlak om veiligheidsredenen met één of twee treden worden verlaagd. Drie afneembare opstapsporten zorgen ervoor dat oudere kinderen zelfstandig in en uit het bed kunnen stappen.Na de baby- en peuterleeftijd kan het meegroeibed eenvoudig worden omgebouwd tot een Junior bed. De hiervoor benodigde ombouwzijden vindt u op de achterkant van het bed. De nodige ombouwzijden zijn bij de levering inbegrepen. Het ledikant is gemaakt van natuurlijk, massief dennenhout met open poriën van Europese oorsprong. Het is zacht gebeitst om de natuurlijke oppervlaktestructuur, de individuele nerven en de warme houttinten te behouden. Alle hoeken en randen zijn licht afgerond.

Product details:
 • Kleur: natuurlijk
 • Materiaal: massief grenen
 • Ligvlak: breedte x lengte 70 x 140 cm
 • afmetingen: breedte x lengte x hoogte 78 x 148 x 85 cm
 • 3 slipsporten
 • 3-voudig in hoogte verstelbaar
 • Om te bouwen tot Junior bed
 • Onderhoudsinstructies: Gebruik alleen een zachte doek en warm water om de wieg schoon te maken.
Inbegrepen in de levering:
 • Cot
 • Lattenbodem
 • Conversie kanten
 • Attentie: Matras is niet bij de levering inbegrepen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Onze bestsellers