Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

geuther Kinderbox 4 in 1 cozy-do wit
Momenteel uitverkocht

geuther Kinderbox 4 in 1 cozy-do witPrijs
429,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A312741

EAN: 4010221092452

geuther Kinderbox 4 in 1 cozy-do wit
Deze tekst is automatisch vertaald.
Eén meubelstuk, vier verschillende gebruiksmogelijkheden - geen probleem voor de nieuwe snel verwisselbare kunstenaar cozy-do! Met een paar eenvoudige stappen past hij zich slim aan de eisen in de kinderkamer aan en is zo een trouwe en duurzame metgezel tot in de puberteit: tiger . Van de knuffelgrot die zorgt voor zachte dromen tot het avontuurlijke rovershol - hier beleven kinderen hun eigen knusse doe-momenten!

Product details:
 • Lattenbodem 10-voudig in hoogte verstelbaar
 • Kan worden gebruikt als box, extra bed, bank of speelhuisje
 • verven en vernissen zijn speeksel- en zweetbestendig en vrij van schadelijke stoffen
 • Gemaakt in Duitsland
Technische details:
 • Kleur: wit
 • Materiaal: massief beuken, gelakt
 • ligvlak: breedte x lengte 71 x 92 cm
 • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte 75 x 97,2 x 155 cm
Inbegrepen in de levering:
 • Speelbox
 • Lattenbodem
 • Let op: Matras is niet inbegrepen in de levering

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Het familiebedrijf, afkomstig uit de Oberfrankenstad Mitwitz in Beieren, staat voor functionele kindermeubels en geavanceerde beveiligingssystemen die al meer dan 100 jaar aan de hoogste veiligheidseisen en normen voldoen.  Ontdek alle producten van Geuther hier!

Geuther - In veilige handen

Vooral in de kinderkamer, waar kinderen een plek vinden om te spelen en tegelijkertijd te rusten, speelt Geuther een bijzonder belangrijke rol. Veiligheid en gezondheid van de kleintjes staat voorop. Geuther gebruikt massief beukenhout uit binnenlandse en Europese bossen, voor zover technisch mogelijk, voor zoveel mogelijk producten. Het resultaat is prachtig, houten kindermeubilair dat kinderen een veilige start in het leven geeft en hen jarenlang ondersteunt.

Onze bestsellers