GEUTHER Zithoek KALLE & CO naturel

GEUTHER Zithoek KALLE & CO naturel

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen NL!

Adviesprijs¹ 89,00 €
76,88 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 12,12 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A004030

GEUTHER Zithoek KALLE & CO naturel
ZITHOEK

Prod.Nr. 2411SET

Kalle & Co. - de knusse zithoek

Theateropvoeringen op het hoogste niveau: de kinderen hebben gekookt en roepen mama en papa aan tafel. Wie kent deze scéne niet? Snel na de maaltijd wordt het alledaagse ingeruild om zich aan tafel de artistieke ambities toe te wijden. Hebben de kinderen iets uitgespookt en vind je ze niet? Dan alsjeblief niet onder tafel kijken, dat is namelijk de verborgen schuilplaats!

Kalle stelt je een tafeltje en 2 stoeltjes uit deels massief beukenhout voor die de robuuste basis voor ontelbare spannende taferelen bieden. Tenslotte zijn tafels en stoelen toch niet enkel gemaakt om aan te eten of te werken. Niet soms?

Kalle & Co bestaat uit:
• 2 stoelen (zithoogte 32cm)
• 1 tafel (64 x 53 x 55cm)
• Kleur: naturel


Accessoires

Prijs
50,43 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Geuther

Geuther - familievriendelijk tot in het kleinste detail

Met jarenlang ervaring vertrouwen veel mensen op de producten en kwaliteit van Geuther. Wist je bijvoorbeeld al dat de kinderstoel van Geuther met je kindje meegroeit, waardoor je er lang gebruik van kan maken. Naast veiligheids- en gebruiksproducten heeft Geuther ook speelgoed. Ontdek al onze producten van Geuther hier!


GEUTHER Zithoek KALLE & CO naturel
Adviesprijs¹ 89,00 €
76,88 €