haakaa® Afsluitdeksel, set van 2 transparant

haakaa® Afsluitdeksel, set van 2 transparant


Prijs
11,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345268

EAN: 9420060201680

haakaa® Afsluitdeksel, set van 2 transparant
Deze tekst is automatisch vertaald.
De afsluitdeksels maken van de Generation 3 siliconen flessen de perfecte verpakking om moedermelk, vloeistoffen en snacks in te bewaren of om voeding mee te nemen voor onderweg! Ze zijn volledig luchtdicht, houden het voedsel vers en bewaren de heilzame eigenschappen van moedermelk die zo belangrijk zijn voor opgroeiende kleintjes.
Met een snelle draai aan de bovenkant, kunt u het opbergdeksel vervangen door een van onze optionele verwisselbare opzetstukken.
Elke set bevat 2x deksels.

Reiniging en onderhoud

Was het deksel voor en na elk gebruik. Hoewel het in de vaatwasser kan, raadt Haakaa aan het deksel te steriliseren in een stoomsterilisator of door het 2-3 minuten in heet water te koken. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel.Controleer regelmatig of het deksel nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Gebruik het deksel alleen waar het voor bedoeld is. Bewaar het deksel op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht.

Productgegevens
  • Gemaakt van 100% voedselveilig silicone
  • Gemaakt van 100% voedselveilig silicone
  • Helpt de pijn bij het doorkomen van de tandjes en jeukend tandvlees bij baby's te verlichten
  • Ontworpen om licht te zijn en gemakkelijk vast te pakken voor de kleine handjes van uw baby
  • Zacht en flexibel om de tere mondjes te beschermen
  • Vrij van PVC, BPA en ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
4,99 €
(9,98 € / 1l)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

haakaa® Afsluitdeksel, set van 2 transparant
haakaa® Afsluitdeksel, set van 2 transparant
11,99 €