haakaa® Borstkolf, multifunctioneel 250ml grijs

haakaa® Borstkolf, multifunctioneel 250ml grijs


Adviesprijs
29,99 €
Prijs
28,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A344246

EAN: 9420060201802

haakaa® Borstkolf, multifunctioneel 250ml grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Melk afkolven was nog nooit zo gemakkelijk en efficiënt - de borstkolf Generation 3 Pump zal uw leven veranderen!
Met een snelle draai aan de bovenkant kunt u de flens van uw borstkolf verwisselen voor een van onze optionele verwisselbare hulpstukken (elk hulpstuk afzonderlijk verkrijgbaar). Dankzij het compacte formaat past de pomp in elke sporttas of handtas, zodat u hem altijd bij u hebt wanneer u hem nodig hebt. Op lange reizen (met het vliegtuig, de auto of de trein), op familiebijeenkomsten, op het werk, tijdens de training - u kunt nu overal discreet, stil en snel melk afkolven.
Het enige wat u hoeft te doen is het pompje aan te sluiten en dankzij het natuurlijke zuigeffect van het licht vacuüm, doet het al het werk voor u. De Haakaa Silicone Borstkolf is 100% milieuvriendelijk en veilig voor zowel de baby, de moeder als ons milieu.

Gebruik

Steriliseer de pomp in stoom of kokend water gedurende 2-3 minuten.
2. plaats de "zuignap"-opening op de borst, de tepel moet mooi in het midden zitten. 1. steriliseer de kolf.
Knijp zachtjes in de pomp om een zuigeffect te creëren. 1. Plaats de pomp zo dat hij comfortabel zit.
Als de melk eenmaal stroomt, hoef je niets meer te doen. Laat de pomp gewoon zijn werk doen!
Als de pomp vol is, giet u de melk in een ander bakje en plaatst u het weer. 4.

Reiniging en onderhoud

Schoonmaken na elk gebruik. Wij raden aan de pomp met de hand schoon te maken met heet water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel. Gebruik geen UV-sterilisatoren, want die verkorten de levensduur van de pomp. Steriliseer de pomp na elk gebruik, bij voorkeur in een stoomsterilisator of door hem gedurende 2-3 minuten in heet water te koken.

Controleer regelmatig of de pomp nog volledig intact is en vervang hem als hij tekenen van beschadiging vertoont. Niet bewaren in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik voor het schoonmaken alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren (harde borstels of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Als de pomp in contact komt met afwasmiddel, kan de silicone wit uitslaan. Dit is geen speelgoed. Gebruik de pomp alleen voor het beoogde doel. Bewaar de pomp op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • Werkt natuurlijk met zuiging door licht vacuüm
  • 100% zacht, comfortabel en voedselveilig silicone
  • Compact formaat, past in elke handtas, sporttas of luiertas
  • Slechts 1 stuk: geen kabels, batterijen of losse onderdelen - geen montage nodig
  • BPA, PVC en ftalaat vrij

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
9,83 €
(9,83 € / stk.)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

haakaa® Borstkolf, multifunctioneel 250ml grijs
haakaa® Borstkolf, multifunctioneel 250ml grijs
Adviesprijs 29,99 €
28,49 €