haakaa® Drinkbeker 2in1 vanaf 6 maanden, lichtblauw

haakaa® Drinkbeker 2in1 vanaf 6 maanden, lichtblauw


Prijs
25,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343712

EAN: 9420060206432

haakaa® Drinkbeker 2in1 vanaf 6 maanden, lichtblauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
De drink- en snackbeker van 100% voedselveilig silicone heeft twee verschillende deksels die verwisseld kunnen worden om er de ideale drinkbeker of lekvrije snackbeker van te maken. De perfect passende opening van het drinkdeksel is zacht en vriendelijk voor kleine mondjes. Het heeft een speciaal ventiel Design , dat zorgt voor een gelijkmatige watertoevoer - waardoor drinken uit deze beker een fluitje van een cent is!

Het lekvrije snackdeksel heeft een speciaal bloemblaadje Design met zachte siliconen flappen waardoor kleine handjes er gemakkelijk in kunnen grijpen en het voedsel helemaal zelf kunnen pakken. Vergeet die onhandig te openen plastic containers! Bovendien kunt u onze beker schudden, weggooien of ondersteboven zetten - de snacks blijven veilig opgeborgen! Dit maakt de drink- en snackbeker de perfecte metgezel voor onderweg.

Reiniging en onderhoud

De beker moet na elk gebruik worden schoongemaakt. Hoewel het artikel vaatwasmachinebestendig is, raden wij aan de Haakaa siliconen producten met de hand schoon te maken met warm water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel. Steriliseer Haakaa-siliconenproducten in een stoomsterilisator of door ze 2-3 minuten in heet water te koken. Gebruik ook geen UV-sterilisatoren, want die verkorten de levensduur van de producten. Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het product niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Gebruik het artikel alleen voor het beoogde doel en onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • Gemaakt van zacht en flexibel food-grade silicone.
  • Perfect gesneden drinkdeksel met antikoliek ventiel.
  • Lichtgewicht, duurzaam en valbestendig.
  • Veilig in vaatwasmachines, magnetrons, kokend water en sterilisatoren.
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
4,99 €
Prijs
5,49 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

haakaa® Drinkbeker 2in1 vanaf 6 maanden, lichtblauw
haakaa® Drinkbeker 2in1 vanaf 6 maanden, lichtblauw
25,99 €