haakaa® Drinkfles hulpstuk met rietje set peach
-34%

haakaa® Drinkfles hulpstuk met rietje set peach


Adviesprijs
21,99 €
Prijs
14,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
7,50 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A345303

EAN: 9420060203202

haakaa® Drinkfles hulpstuk met rietje set peach
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Generation 3 Bottle Top Set met automatisch rietje transformeert silicone flessen in de perfecte drinkfles voor uw baby.

Siliconen drinkflesbevestiging met automatisch rietje:
De Automatic Straw Bottle Attachment is gemaakt van 100% medische kwaliteit siliconen, waardoor ze uniek zacht en veilig zijn voor uw baby. Met behulp van het bijgevoegde automatische rietje kan uw baby vanuit elke hoek zelfstandig uit de babyfles drinken. Het rietje is aan de onderkant verzwaard, zodat het open uiteinde altijd ondergedompeld blijft in de vloeistof - zelfs wanneer de fles ondersteboven wordt gehouden!

Siliconen ringbevestiging:
Het ringhulpstuk is compatibel met alle Generation 3 silicone flessen en hulpstukken met wijde hals. Steek het hulpstuk door de ring en schroef het op een silicone fles met wijde hals. De ringbevestiging is het verbindingsstuk tussen de brede nekcup en het opzetstuk en maakt dat onze 3e generatie zo veelzijdig is.

Siliconen vervangingsdop voor drinkfles:
De siliconen vervangingsdop zit stevig vast aan de dop van de drinkfles met automatisch rietje, en voorkomt dat stof en andere stoffen in de lucht zich tussen gebruiksmomenten op de siliconen dop afzetten.Reiniging en onderhoud

Schoonmaken na elk gebruik. Haakaa raadt aan om Haakaa siliconen producten met de hand te reinigen met warm water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Gebruik geen agressieve middelen zoals steriliserende tabletten of bleekmiddel. Steriliseer Haakaa-siliconenproducten na elk gebruik, bij voorkeur in een stoomsterilisator of door ze 2-3 minuten in heet water te koken. Gebruik ook geen UV-sterilisatoren, want die verkorten de levensduur van de producten.

Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont.Bewaar het product niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Bewaar het product op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht.Gebruik alleen onder toezicht van een volwassene. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde borstels of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Als het voorwerp in contact komt met afwasmiddel, kunnen de siliconen wit uitslaan. Na verloop van tijd kunnen siliconen kleuren of geuren absorberen.

Productgegevens
  • Verzamelen, opslaan en voeden van biest uit dezelfde bak
  • Gemaakt van 100% medische kwaliteit silicone
  • Met het automatische rietje kan uw baby vanuit elke hoek drinken
  • Volledig compatibel met alle Gen. 3 siliconen flessen
  • Kan worden gesteriliseerd in een stoomsterilisator, magnetron of kokend water
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

haakaa® Drinkfles hulpstuk met rietje set peach
haakaa® Drinkfles hulpstuk met rietje set peach
Adviesprijs 21,99 €
14,49 €