haakaa® Opslagreservoir, Generatie 3 160ml grijs
-12%

haakaa® Opslagreservoir, Generatie 3 160ml grijs


Variant:
  • haakaa® Opslagreservoir, Generatie 3 160ml grijs
  • haakaa® Opslagreservoir Generatie 3 160ml peach

Adviesprijs
18,49 €
Prijs
16,35 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,14 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343915

EAN: 9420060201840

haakaa® Opslagreservoir, Generatie 3 160ml grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Haakaa siliconen voorraadbeker (160ml) is perfect voor het bewaren van moedermelk, vloeistoffen en snacks of voor het meenemen van voeding voor onderweg!
Het is volledig luchtdicht, houdt het voedsel vers en bewaart de heilzame eigenschappen van moedermelk die zo belangrijk zijn voor onze opgroeiende kleintjes.
De siliconen voorraadbeker is compatibel met alle hulpstukken uit het Generation 3-assortiment.Met een eenvoudige draaibeweging kunt u wisselen tussen alle verschillende hulpstukken uit het Generation 3-assortiment.Met het speenhulpstuk kunt u moedermelk rechtstreeks in de voorraadbeker afkolven, het speenhulpstuk verandert de container in een sippybeker, dankzij het voedingslepelhulpstuk kunt u uw baby zijn eerste papje geven en het drinkfleshulpstuk helpt uw peuter om zelfstandig te drinken en langzaam over te schakelen op een gewone beker.
Inhoud: 1x Opbergkoffertje 160ml - Grijs

Reiniging en onderhoud

Schoonmaken na elk gebruik. Wij adviseren Haakaa siliconen producten met de hand schoon te maken met warm water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Gebruik geen agressieve middelen zoals sterilisatietabletten of bleekmiddel. Steriliseer de Haakaa-siliconenproducten na elk gebruik, bij voorkeur in een stoomsterilisator of door ze 2-3 minuten in heet water te koken. Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het product niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Gebruik het artikel alleen voor het beoogde doel en onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • Gemaakt van hoogwaardig voedselveilig silicone, PPSU en niet-toxisch PP.
  • Compatibel met alle Gen.3 hulpstukken/accessoires
  • Goed afgesloten met schroefdeksel
  • Veilig staan door grote diameter (geen lediging) en eenvoudige reiniging
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

haakaa® Opslagreservoir, Generatie 3 160ml grijs
haakaa® Opslagreservoir, Generatie 3 160ml grijs
Adviesprijs 18,49 €
16,35 €