haakaa® Opslagreservoir Generatie 3 160ml peach

haakaa® Opslagreservoir Generatie 3 160ml peach


Prijs
18,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A343927

EAN: 9420060201833

haakaa® Opslagreservoir Generatie 3 160ml peach
Deze tekst is automatisch vertaald.
De Haakaa siliconen voorraadbeker (160ml) is perfect voor het bewaren van moedermelk, vloeistoffen en snacks of voor het meenemen van voeding voor onderweg!
Het is volledig luchtdicht, houdt het voedsel vers en bewaart de heilzame eigenschappen van moedermelk die zo belangrijk zijn voor onze opgroeiende kleintjes.
Het siliconen opbergbakje is compatibel met alle hulpstukken uit de Generation 3-serie. Met een eenvoudige draai kunt u wisselen tussen de verschillende Generation 3 opzetstukken. Met het borstkapje kunt u moedermelk rechtstreeks in de houder afkolven, met het speenhulpstuk verandert u de houder in een fles, met het voedingslepeltje kunt u uw baby zijn eerste papje geven en het fleshulpstuk helpt uw peuter om zelfstandig te drinken en langzaam over te schakelen op een gewone beker.


Reiniging en onderhoud

Schoonmaken na elk gebruik. Haakaa raadt aan de Haakaa siliconen producten met de hand te reinigen met warm water en zeep. De siliconen kunnen melkachtig worden in de vaatwasmachine. Steriliseer Haakaa-siliconenproducten na elk gebruik, bij voorkeur in een stoomsterilisator of door ze 2-3 minuten in heet water te koken. Gebruik ook geen UV-sterilisatoren, want die verkorten de levensduur van de producten. Controleer regelmatig of het product nog volledig intact is en vervang het als het tekenen van beschadiging vertoont. Bewaar het artikel niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Gebruik alleen zachte sponzen of borstels met zachte haren voor het reinigen (harde haren of sponzen kunnen het oppervlak van de silicone beschadigen). Gebruik het artikel alleen voor het beoogde doel en onder toezicht van een volwassene.

Productgegevens
  • Gemaakt van hoogwaardig voedselveilig silicone, PPSU en niet-toxisch PP.
  • Compatibel met alle Gen.3 hulpstukken/accessoires
  • Goed afgesloten met schroefdeksel
  • Veilig staan door grote diameter (geen lediging) en eenvoudige reiniging
  • Vrij van BPA, PVC en ftalaten

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: haakaa® Opslagreservoir Generatie 3 160ml peach
5
1 Klantbeoordeling
 
5 Sterren
| 1
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

haakaa® Opslagreservoir Generatie 3 160ml peach
haakaa® Opslagreservoir Generatie 3 160ml peach
18,49 €