HABA Grote speelset De Zoo 7633

HABA Grote speelset De Zoo 7633


39,95 €
Prijs
36,56 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
3,39 € (8%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A066860

HABA Grote speelset De Zoo 7633
Grote speelset De Zoo
Artikelnummer: 7633

Van alle kanten bespeelbaar en ideaal om mee te nemen en bewaren.
Bijzonder: de speelset bevat extra speelideeën.

Details:
• Inhoud: Dierverzorger Georg, 1 olifant, 1 nijlpaard, 1 giraf, 1 kameel, 1 flamingo, 1 aap, 1 tijger, 1 leeuw, 1 ijsbeer, 1 pinguin, 1 krokodil, 1 zebra, 1 gras, 2 bomen, 1 kruiwagen, 3 hekjes, 2 rotsen, 1 wegwijzer.
• Materiaal: beukenhout
• Afmetingen: Olifant 8 cm groot.
• Vanaf 18 maanden


HABA
Sinds 2010 dragen onze producten het PEFC-zegel( PEFC/04-4-0003), daarmee wordt aangetoond dat wij hout gebruiken uit ecologisch verantwoorde bosbouw in Duitse bossen. Het door ons gebruikte beuken- en berkenhout stamt uit bossen binnen een omtrek van 150 km rondom onze vestiging in het Frankische Bad Rodach. Het fineerhout dat wij importeren uit Finland en Rusland, is eveneens uitsluitend afkomstig uit gecontroleerde bosbouw. Daarmee steunen wij het behoud van het ecologische evenwicht van de bossen en leveren wij een bijdrage aan de verbetering van de wereldwijd verantwoorde, ecologische bosbouw

PEFC
PEFC is het wereldwijde keurmerk voor duurzaam bosbeheer en heeft als doel dat alle bossen ter wereld duurzaam beheerd worden. PEFC is de afkorting van de Engels naam " Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes ", " Dus een Programma voor de Erkenning van Bos Certification systemen ".
Of producten van hout of papier: Alleen degenen die consequent kunnen aantonen dat de grondstoffen afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen ontvangt het PEFC-keurmerk. Dit keurmerk wordt elk jaar opnieuw gecontroleerd. Consumenten kunnen absoluut zeker zijn: Producten gemaakt van hout en papier, komen niet van dubieuze herkomst maar uit duurzaam beheerde bossen. En dat geldt wereldwijd!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Haba

HABA – speelplezier en kwaliteit

HABA produceert al sinds 1938 kwalitatief speelgoed, waarvan bij ouders bekend is dat deze bijdraagt aan de ontwikkeling van hun kind. HABA is voornamelijk bekend om het duurzame houten speelgoed en is voorzien van het internationale PEFC keurmerk. Dit waarborgd dat het hout uit duurzaam en sociaal beheersde bossen komt. HABA heeft een ruim assortiment met onder andere bordspellen, poppen, knikkerbanen, houten blokken, speelgoed voor baby’s, winkel- en keukenspeelgoed, maar ook mooi kinderkameraccessoires.

HABA staat voor pedagogisch zinvol houten speelgoed

Het speelgoed van HABA wordt voornamelijk in Duitsland geproduceerd. Het is van hoogwaardige kwalititeit en gaat in de regel lang mee. HABA produceert voornamelijk met pedagogisch verantwoord hout dat vrij is van schadestoffen. Sinds de jaren 80 zijn ook de bordspellen van HABA erg geliefd bij jonge gezinnen. De klassieker onder de bordspellen van HABA is de Boomgaard. Dit spel is al sinds 1986 te verkrijgen. De redactie van HABA, bestaande uit verschillende experten, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en innovatie van spellen en boeken. Het huidige assortiment bestaat uit meer dan 1.500 producten, die in meer dan 50 landen te verkrijgen zijn. Het kwaliteitsmanagementteam bewaakt dat het speelgoed van HABA duurzaam is, rekening houdt met de ecologische aspecten en de nieuste veiligheidsvoorschriften.

De veelzijdigheid van HABA

Het speelgoed van HABA wordt ontwikkeld voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Naast babyspeelgoed en speelmateriaal van hout wordt het assortiment aangevuld met meubels, poppen, poppenmeubels, also ook bouw- en constructiematerialen. Ook boeken en sieraden behoren tot het assortiment van HABA. Een speeltent om je eigen wereld in te maken op de kinderkamer staat gegarandeerd voor succes. Nog leuker wordt het met de passende verkleedkleding, zo woont er een echte prins in het kasteel. Mochten de nachten te donker zijn, dan bieden de mooie nachtlampjes de nodige rust.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - HABA Grote speelset De Zoo 7633
Gemiddelde klantenbeoordeling: 7 Beoordelingen
 
5
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
HABA Grote speelset De Zoo 7633
39,95 €
36,56 €
Top merken