Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
NIEUW Duurzaam

Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs


79,99 €
Prijs
79,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A391195

EAN: 6943478035003

Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
 • Leeftijd: 3 jaar en ouder
 • Het junglehuis met twee verdiepingen uit de serie Green Planet Explore rs is gemaakt van duurzame bamboe en andere milieuvriendelijke materialen - en leert kleine milieuactivisten alles over recycling.
 • Het bevat een verscheidenheid aan items zoals een bed en een badkamer, evenals 18 afvalkaarten om afval in de juiste recyclingopeningen te gooien.
 • De kinderen brengen talloze uren door met het verkennen van het oerbos met de twee Tiger n
 • Onderweg leren de kinderen ook over het belang van duurzaamheid terwijl ze talloze avonturen beleven met hun Tiger vrienden.
 • Kinderen ontwikkelen ook hun fijne motoriek, verbeelding en creativiteit.
Afmetingen en gewicht:
 • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 52 x 10 x 48 cm.
 • Gewicht: 3,86 kg
Materiaal en verzorging:
 • Materiaal: bamboe, multiplex, beuk, MDF, groene PE, polyester.
Waarschuwing & veiligheidsinstructies:
  Let op: verstikkingsgevaar door kleine onderdelen. Risico op wurging - lange kabel. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Montage alleen door volwassenen. Dit speelgoed voldoet aan de Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen EN 71 en ASTM F963. Verwijder het verpakkingsmateriaal voordat u het speelgoed aan uw kind geeft. Bewaar alle relevante informatie voor toekomstig gebruik. Versieringen en kleuren kunnen variëren

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
Hape Das Urwaldhaus der Tiger - Green Planet Explore rs
79,99 €
79,00 €