HAPE Driehoek Hamerbank
Adviesprijs
9,99 €
Prijs 8,67 € Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
1,32 € (13%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-3 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A050297

HAPE Driehoek Hamerbank
Driehoek Hamerbank
Artikelnummer: E0404

Tok, tok, tok! Met de hamer, kun je de blokken eenvoudig door de gaten timmeren. Als je klaar bent, kun je de bank omdraaien en opnieuw beginnen.

Details:
• Aanbevolen leeftijd: Vanaf 12 maanden
• Materiaal: Hout, verf op waterbasis, TPE

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - HAPE Driehoek Hamerbank
Gemiddelde klantenbeoordeling: 2 Beoordelingen
 
0
 
2
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
HAPE Driehoek Hamerbank
Adviesprijs 9,99 €
8,67 €
Top merken