Hape Interactieve Verjaardagstaart
NIEUW -15%
Adviesprijs
39,99 €
Prijs
34,00 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,99 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A346772

EAN: 6943478034907

Hape Interactieve Verjaardagstaart
Deze tekst is automatisch vertaald.
De taart heeft zes taartstukken en wordt geleverd met een kartonnen feestmuts, een taartschep, drie chocolade aden wafels en drie plakjes aardbei.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 21,3 x 21,3 x 13,5 cm
  • Materiaal: MDF, triplex, massief hout, ABS, PP
  • 3x AAA batterijen inbegrepen
  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar
Attentie:
Het servies is niet geschikt voor gebruik met echt voedsel. Niet in contact brengen met voedsel. Verwijder de verpakking voordat u het speelgoed aan uw kind geeft. Bewaar deze informatie op een veilige plaats. Decor- en kleurvariaties zijn mogelijk!

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Interactieve Verjaardagstaart
Hape Interactieve Verjaardagstaart
Adviesprijs 39,99 €
34,00 €