HAPE Loopwagen Wonder Walker
  • HAPE Loopwagen Bouwwagen 21-delig

Adviesprijs
89,99 €
Prijs
57,99 €
Gratis levering
Bespaar nu
32,00 € (36%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A050346

HAPE Loopwagen Wonder Walker
Loopwagen Wonder Walker
Artikelnummer: E0370

De stabiele loopwagen biedt genoeg ondersteuning voor je kindje, om zich omhoog te trekken. Doormiddel van de unieke constructie, is de wagen eenvoudig te duwen. Bewegende knoppen, schakelelementen en bonte ballen, maken de wagen tot een veelzijdige speelkist op wielen.

Details:
• Aanbevolen leeftijd: Vanaf 12 maanden
• Materiaal: Hout, verf op waterbasis
• Afmetingen: 46 x 34 x 50 cm

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - HAPE Loopwagen Wonder Walker
Gemiddelde klantenbeoordeling: 24 Beoordelingen
 
16
 
7
 
1
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
HAPE Loopwagen Wonder Walker
Adviesprijs 89,99 €
57,99 €
Top merken