Hape mijnbouw set
Adviesprijs
69,99 €
Prijs
65,30 €
Gratis levering
Bespaar nu
4,69 € (7%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A241588

Hape mijnbouw set
Gebruik de magnetische kraan om de mijnbouw te vergemakkelijken. Met de kraan kun je gemakkelijk veel ertsen op de wachtende goederentreinen laden.

Details:
  • materiaal: hout
  • Afmetingen: L: 66, B: 78, H: 22 cm
  • Onderdelen: 64
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Enkel onder toezicht van een volwassene gebruiken. Verwondingsgevaar!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Hape mijnbouw set
Adviesprijs 69,99 €
65,30 €
Top merken