Hape Piano met verlichte toetsen en kruk, zwart
NIEUW -12%

Hape Piano met verlichte toetsen en kruk, zwart


Adviesprijs
129,99 €
Prijs
114,90 €
Gratis levering
Bespaar nu
15,09 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A346569

EAN: 6943478034617

Hape Piano met verlichte toetsen en kruk, zwart
Deze tekst is automatisch vertaald.
De elektrische piano met 25 toetsen en comfortabele zitplaatsen is de ideale introductie tot de grote wereld van de muziek. De eerste stukken zijn gemakkelijk te leren met behulp van de toetsverlichting. Verschillende instrumentgeluiden, 6 eenvoudige melodieën om mee te spelen en 8 percussie Beat s.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 38,2 x 23,5 x 49,5 cm
  • Materiaal: MDF, ABS
  • Batterijen: 4 x AA
  • Batterijen zijn niet inbegrepen
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Attentie
Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Risico van wurging door lange kabel. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verpakkingsmateriaal is geen speelgoed! Verwijder alle verpakkingsdelen voordat u het speelgoed aan kinderen geeft. Bewaar de gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Afwijkingen in kleur en ontwerp voorbehouden.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Piano met verlichte toetsen en kruk, zwart
Hape Piano met verlichte toetsen en kruk, zwart
Adviesprijs 129,99 €
114,90 €