HAPE Pop-Up-Toaster
Momenteel uitverkocht

HAPE Pop-Up-Toaster

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €

Adviesprijs¹ 22,99 €
19,86 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 3,13 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A048059

HAPE Pop-Up-Toaster
Pop-Up-Toaster
Artikelnummer: E3105

Brood roosteren is met deze dubbele toaster heel eenvoudig. Een beetje boter en een beetje honing maken het genot compleet.

Details:
• Aanbevolen leeftijd: Vanaf 3 jaar
• Materiaal: Hout, verf op waterbasis
• Onderdelen: 10

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - HAPE Pop-Up-Toaster
Gemiddelde klantenbeoordeling: 55 Beoordelingen
 
39
 
14
 
1
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen