Hape puzzel met kleine letters

Hape puzzel met kleine letters


Prijs
19,00 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A227521

EAN: 6943478018808

Hape puzzel met kleine letters
a,b,c,d! Dat zorgt voor veel plezier. Met de kleine letters kunnen de eerste woordjes worden gevormd zoals je eigen naam. De letters kunnen staan.

Details:
 • Onderdelen: 27
 • Afmetingen: 28,5 x 27,5 x 1,8 cm
 • Gewicht: 0,52 kg
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar! Verwijder de verpakking voordat het speelgoed aan het kind wordt gegeven. Kleurafwijkingen zijn mogelijk!

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


  Merk

  Hape

  Educatief speelgoed van Hape

  Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


  Onze bestsellers

  Hape puzzel met kleine letters
  19,00 €