CYBER DEALS: tot -70% ⚡
CYBER DEALS: tot -70% ⚡
Alleen vandaag
EXTRA sparen!
00
Uren.
00
Min.
00
Sec.
Deals scoren
Hape Quadrilla Bouwset Containerset
NIEUW -14%

Hape Quadrilla Bouwset Containerset


Adviesprijs
99,99 €
Prijs
86,14 €
Gratis levering
Bespaar nu
13,85 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A346784

EAN: 6943478034792

Hape Quadrilla Bouwset Containerset
Deze tekst is automatisch vertaald.
Op uw plaatsen, klaar, af! Begin het knikker speelplezier nu met deze fantastische DIY baan! Zet gewoon de knikkerbaan bouwstenen in elkaar en laat de knikkers door de gaten naar beneden rollen, over alle bochten en hellingen. Zelfs de bouwsteencontainer wordt onderdeel van de baan!

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 44 x 27 x 18,5 cm
  • Leeftijd: vanaf 4 jaar
Attentie
Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verpakkingsmateriaal is geen speelgoed! Verwijder alle verpakkingsdelen voordat u het speelgoed aan kinderen geeft. Bewaar de gebruiksaanwijzing voor toekomstig gebruik. Afwijkingen in kleur en ontwerp voorbehouden.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Quadrilla Bouwset Containerset
Hape Quadrilla Bouwset Containerset
Adviesprijs 99,99 €
86,14 €