Hape Scientific Gereedschapsgordel

Hape Scientific Gereedschapsgordel


Prijs
19,00 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A294681

EAN: 6943478029095

Hape Scientific Gereedschapsgordel
Deze tekst is automatisch vertaald.
Met deze riem hebben kleine uitvinders altijd hun gereedschap bij de hand - of bouwen ze hun eigen constructies direct op hun buik.

productdetails:
  • Onderhoudsinstructies: reinigen met een vochtige doek
  • Aantal onderdelen: 19
  • Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Attentie!
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Risico op verstikking door kleine onderdelen.
Lang koord. Wurgingsgevaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Scientific Gereedschapsgordel
19,00 €