Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Hape Stuntbaan met lader station
NIEUW
Momenteel uitverkocht

Hape Stuntbaan met lader station


Adviesprijs
99,99 €
Prijs
95,23 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A346593

EAN: 6943478034679

Hape Stuntbaan met lader station
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze fantastische stuntbaan met lader station heeft 3 niveaus. Hier kunnen de racewagens geparkeerd worden alvorens hun grote stunts uit te oefenen. De handbediende lift kan de auto's naar verschillende niveaus brengen. De attractie heeft een servicecentrum met een draaiknop, twee zonneladers station en, een Spiral schans en een enorme lus.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 50 x 40 x 59 cm
  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers