Hape Vrienden board Felix
Prijs
25,55 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A313050

EAN: 6943478028432

Hape Vrienden board Felix
Deze tekst is automatisch vertaald.
De vrienden board Felix is een kleurrijk toneelstuk board , waar een grappige troep elkaar ontmoet. Elk exemplaar verrast met een andere functie: de wolk is bekleed met spiegelfolie, de zon rammelt vrolijk en de bloem stimuleert de grijpreflex van kleine handjes door vibratie.
Bovendien kan het hoofd van de zebra worden gedraaid en maakt het klikgeluiden, terwijl de olifant knispert als hij wordt aangeraakt. Dankzij de textielbanden kan de Friends board gemakkelijk aan de box of ander meubilair worden bevestigd.
Het houdt de kleintjes een hele tijd bezig.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 29,5 x 6 x 20 cm
  • gewicht: 0,39 kg
  • Rammelaar functie
  • spiegel
  • katoenen buis met knisperende folie
  • Draaibare zebrakop met klikgeluid
  • Bloem met pieper
  • Textielbandjes voor flexibele bevestiging
  • Materiaal: textiel, hout, kunststof
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Accessoires

Prijs
8,75 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!


Onze bestsellers

Hape Vrienden board Felix
Hape Vrienden board Felix
25,55 €