€9,99 Vaderdagkorting!
€9,99 Vaderdagkorting!
Jouw kortingscode:
DAD8399
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Profiteer nu!i
HAPE Zandspeelgoed - zand- en watermolen
Momenteel uitverkocht

HAPE Zandspeelgoed - zand- en watermolen

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 40,00 €
13,49 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A157376

HAPE Zandspeelgoed - zand- en watermolen
Op naar het strand en water!

De wielen van deze zandmolen draaien, zodra je hem met zand en water vult. Daarbij wordt het zand door een zeef aan de bodem van vuil bevrijd.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: E4046
• Afmetingen: 29 x 20 x 16 cm
• Materiaal: Kunststof
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 18 maanden

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 18 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hape

Educatief speelgoed van Hape

Kinderen spelen niet om te leren. Kinderen leren, terwijl ze spelen. Dit concept begrijp Hape heel goed. Wat vroeger begon als educatief speelgoed voor op school, is inmiddels al vrij normaal om thuis te hebben; spelenderwijs leren met educatief speelgoed. Het speelgoed van Hape is duurzaam en veilig door de gebruikte materialen en bewerkingen. Het speelgoed van Hape is er om de kinderen te inspireren en om op een speelse manier kennis te maken met de echte wereld. Ontdek onze Hape assortiment hier!