HASBRO Super Soaker - Tidal Torpedo 2-in-1
Adviesprijs
24,99 €
Prijs
19,61 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
5,38 € (22%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A129833

HASBRO Super Soaker - Tidal Torpedo 2-in-1
Rocket-Blaster meets Super Soaker:

Op de punten van de Tidal Torpedo 2-in1 Blaster kunnen de Rocket Darts geplaatst worden. De punten zijn hol, zodat de waterstraal hierdoor gespoten kan worden. Is de tank leeg, vuur je de Rocket Darts eenvoudig met het voortse handvat.

Details:
• Fabrikant Art.-Nr.: A9460EU4
• 46 x 28 x 8 cm
• Aanbevolen leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op!
Niet op ogen of gezicht richten!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Merk

Hasbro

Hasbro – van stoer speelgoed tot aan gezellige bordspellen

Hasbro is een van de grootste spel- en speelgoedfabrikant ter wereld, wie kent bijvoorbeeld het beroemde bordspel Monopoly niet? Naast Monopoly is Hasbro ook de bedenker en maker van onder andere Risk, My Littly Pony, Play-Doh, Nerf en Furby. Tegenwoordig wordt Hasbro ook verbonden met de coole actiefiguren van Star Wars™ en Marvel Avengers™. Onder andere deze en andere leuke spelletjes en speelgoed ontdek je hier in onze Hasbro shop!


HASBRO Super Soaker - Tidal Torpedo 2-in-1
Adviesprijs 24,99 €
19,61 €
Top merken