HAUCK Autostoel Varioguard Plus Black/Black

HAUCK Autostoel Varioguard Plus Black/Black


308 €
Prijs 265 € Gratis levering
Bespaar nu
43 € (14%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A162624

HAUCK Autostoel Varioguard Plus Black/Black
Varioguard Plus- RE-BOARD Autostoel + Autostoel tot 18 kg (Groep 0+/I) INCL. Isofix Base
Bevestiging in de auto: MET en TEGEN de rijrichting in, met de 3-punts-gordel of Isofix bevestiging.


De Variaguard Plus is uiterst flexibel, heeft een trendsettend design en biedt je kind maximale veiligheid met de nieuwste technologie.
De Varioguard Plus beschikt, in tegenstelling tot andere autostoelen van de groep 0+, over een vijfpuntsgordel en een energieabsorberende bekleding, die voor de hoogste veiligheid zorgen.
Het memory-schuim, dat in de hoofdsteun gebruikt is, werkt stootabsorberend en liet de meest geweldige testresultaten zien bij frontale en zijwaartse botsingen.
Dit kenmerk zorgt tegelijkertijd voor een goede zitcomfort voor je kindje. Bovendien beschikt de Varioguard Plus over protectoren aan de zijkanten.
De ademende en hoogwaardige materialen die in het hoofd- en zitgedeelte zijn verwerkt zorgen voor het beste comfort voor de kleine passagier.

De Isofixbase van de Varioguard Plus kan in de standaard verbindingen geklikt worden, de steun zorgt voor extra stabiliteit. Mocht de auto geen isofixadapter hebben, dan kan je de autostoel ook met de driepuntsgordel bevestigen

De Varioguard is vanaf de geboorte te gebruiken. Daarbij bevestig je de autostoel in een handomdraai op de basis. Bij het gebruik van de ISOFIX-adapter van je auto, kan je de Varioguard Plus tot en met groep I - van geboorte tot 18 kg - tegen de rijrichting in gebruiken. Vanaf een lichaamsgewicht van 9 kg kan je de autostoel met de rijrichting mee draaien, indien je kindje graag naar voren wilt kijken.

Bij een bevestiging met de driepuntsgordel kan je de autostoel tegen de rijrichting in als groep 0+ (vanaf de geboorte tot 13kg) gebruiken. Bij deze manier moet vanaf een lichaamsgewicht van 9 kg (maximaal 13 kg), de Varioguard Plus met de rijrichting mee gedraaid worden.

De Varioguard heeft drie verstelbare posities, als hij met de rijrichting mee geïnstalleerd wordt. De in hoogte verstelbare hoofsteun biedt in alle rijrichtingen verschillende hoogtes en hierdoor de beste bescherming bij zijwaartse botsingen. Varioguard Plus - de flexibele autostoel, die vele jaren gebruikt kan worden.

Eigenschappen:
• 7-voudig in hoogte verstelbaar
• 3-voudig verstelbare zitposities
• Autostoel met 5-punts-gordel
• Extended Side Protection System ESP
• ISOFIX
• Memory Foam
• Ademende stof
• Afwasbaar
• Voor driepuntsgordel in auto
• 0-18 kg
• Met gordel achteruit 0-13 kg
• Met gordel voorwaarts 9-18 kg

Afmetingen en gewicht:
Afmetingen 50 x 41 x 72 cm
Gewicht basis: 6,55 kg
Gewicht stoel: 8,40 kg
Zitbreedte: 28 cm
Gewicht totaal: 14,85 kg

Levering:
Varioguard Plus autostoel incl. Isofix-Base

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Onze veiligheidsbelofte – wij staan voor je klaar, beloofd!

Zelfs bij kleine ongelukken kan de autostoel kleine haarscheurtjes of andere beschadigingen oplopen. Deze, vaak niet eens zichtbare beschadigingen, kunnen een significante uitwerking hebben op de veiligheid van de autostoel. Wij beloven dat we dan jouw autostoel terugnemen en zorgen voor een gepaste vervanging van de autostoel.

Meer informatie >

Merk

Hauck

Hauck - comfort voor kindjes en ouders

Hauck komt uit het Duitse Oberfranken en is inmiddels al geruime tijd een bekend internationaal merk. Hauck staat voornamelijk bekend om hun buggy's en kinderwagens, waar ze al meer dan 100 jaar ervaring mee hebben. Veiligheid staat bij Hauck altijd voorop; de vijfpuntsgordel en de continu verbeterde remmen zijn slechts enkele belangrijke kenmerken hiervan. Naast veiligheid is comfort voor zowel het kindje als ook voor de ouders een belangrijke kernwaarde van Hauck. Hauck heeft een groot assortiment aan baby- en kinderproducten waaronder ook kinderstoelen, veiligheidsproducten en recentelijk ook kindervoertuigen onder het merk Hauck Toys.

De kinderwagen van Hauck

Voor bijna alle ouders is de kinderwagen een van de belangrijkste producten die aangeschaft wordt voor de komst van de baby. Het kernproduct van de Hauck baby- en kinderproductie is de kinderwagen. Daarbij hebben de trotse ouders de keuze uit verschillende modellen. De kinderwagens van Hauck zijn te verdelen als volgt: kinderwagens sets, duowagens, Shop’n Drive® Travelsystemen, combi kinderwgens, buggy’s, shopperwagens, driewielers als ook de bijhorende accessoires. De Hauck kinderwagens sets hebben vele opties voor verschillende situaties van alle dag. Zo is de Hauck Lacrosse All in One al vanaf de geboorte te gebruiken en wordt als een complete set geleverd. Het is namelijk inclusief een reiswieg met klamboe, autostoel, kinderwagenzitje, regenhoes, luiertas en bekerhouder. Het gewicht van de set is 11,7 kg. De kinderwagen zelf beschikt over vering en zwenkbare wielen voor.

Op vakantie met het reisbed van Hauck

Veel ouders zijn enthousiast over reizen met hun kindje, maar vinden het tegelijkertijd ook erg spannend. De vraag of het kindje op vakantie wel net zo lekker zal slapen als thuis vliegt bij vele ouders regelmatig door het hoofd. Hauck heeft daarom extra veel aandacht besteed aan hun reisbedden. De nadruk bij de reisbedden van Hauck liggen voornamelijk op functionaliteit, handhaving en het comfort en gemoedelijkheid voor het kindje. Zodat kinderen zich ook gewaarborgd en veilig voelen op vakantie. De reisbedden van Hauck kommen in verschillende groottes en varianten. Zodat elke ouder voor zichzelf kan bepalen wat belangrijke eigenschappen zijn van hun reisbed. Zo heeft het ene reisbedje veel accessoires en is de andere compact en licht wat ideal is voor vliegreizen. Het reisbed Dream’n Play Plus bijvoorbeeld heeft opgezet een maat van 60 x 120 cm, maar ingepakt nog maar 23 x 24 x 76 cm en slechts een gewicht van 7 kg. Dit reisbed is geschikt voor kinderen tot en met 15 kg. De reisbedden van Hauck zijn dankzij hun kwaliteit en opties uniek. Dit wordt bevestigd door de vele kopers van de reisbedden van Hauck wereldwijd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - HAUCK Autostoel Varioguard Plus Black/Black
Gemiddelde klantenbeoordeling: 22 Beoordelingen
 
13
 
9
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
HAUCK Autostoel Varioguard Plus Black/Black
308 €
265 €
Top merken