Hej Loenne Trekdier ENNO
Duurzaam
Prijs
28,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A364450

EAN: 4043891344439

Hej Loenne Trekdier ENNO
Deze tekst is automatisch vertaald.
Product details:
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
  • Trekspeelgoed met verhaal, houten eland ENNØ en verpakking in vrolijk design, incl. miniboekje en sleutelhanger
  • Liefdevol ontworpen leren lopen speelgoed in schattig "hej LØNNE!"- Style , flexibel in het midden voor het onderhandelen van bochten, ook origineel als kinderkamer decoratie
  • Speel en leer lopen tegelijk met ENNØ Moose uit de "hej LØNNE!"-serie. Holistisch concept, Scandinavisch design t, groot leereffect - perfect voor het bevorderen van motoriek en hand-oog coördinatie.
  • Sekseneutraal speelgoed van hoogwaardig, vervuilingsvrij wac holder hout, kindvriendelijke vorm en geselecteerde kleuren op waterbasis, dus absoluut ongevaarlijk
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen verpakking (lengte x breedte x hoogte): 23 x 9,5 x 15,5 cm
  • Gewicht: 0,36 kg
Materiaal en verzorging:
  • Materiaal: FSC-hout
  • Onderhoudsinstructies: afnemen met een vochtige doek
Bij de levering inbegrepen:
  • Trekdier ENNO

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

Hej Loenne Trekdier ENNO
Hej Loenne Trekdier ENNO
28,49 €