12% in de App | 10% in de shop
12% in de App | 10% in de shop
KORTING 👇
KINDERKAMERS
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Kortingscode kiezen
HESS Dummy ketting Erzgebirge
Adviesprijs
10,50 €
Prijs
9,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A334707

EAN: 4016977137263

HESS Dummy ketting Erzgebirge
Deze tekst is automatisch vertaald.
De speenketting Erzgebirge van Hess Spielzeug is niet alleen praktisch maar ook chic. De verschillende vormen van de houten onderdelen l aden nodigen uw baby uit om ze te ontdekken en aan te raken. Deze kleurrijke fopspeenketting houdt zowel fopspeen met als zonder ring. Doe gewoon de lus om de pop en trek hem aan.

Wanneer u Hess houten speelgoed koopt, koopt u hoogwaardig speelgoed voor uw kind. Zij worden gekenmerkt door kwaliteit, fantasie en kleurrijkheid. Bij de productie wordt bijzondere aandacht besteed aan de naleving van de Europese norm EN 71.

Product details:
  • Afmetingen van de verpakking (lengte x breedte x hoogte): 17,5 x 12 x 4 cm.
  • Materiaal: Hout, Metal l
  • Gemaakt van lokaal, onbehandeld hout
  • 100 % Gemaakt in Duitsland
  • Leeftijd: vanaf de geboorte
Attentie
Controleer voor elk gebruik de gehele fopspeenhouder. Bij het eerste teken van defecten of schade, gooi het weg. Verleng nooit de fopspeenhouder! Maak het nooit vast aan riemen, linten of losse delen van kleding. Je kind kan zichzelf wurgen. Gebruik de fopspeenhouder niet wanneer u het kind neerlegt of te slapen legt.

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
10,45 €
Prijs
22,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Onze bestsellers

HESS Dummy ketting Erzgebirge
HESS Dummy ketting Erzgebirge
Adviesprijs 10,50 €
9,98 €