Hoppediz Hop-Tye Conversion by Bine Brändle Sunny Mind

Hoppediz Hop-Tye Conversion by Bine Brändle Sunny Mind


  • Hoppediz Draagzak Hop-Tye Conversion New York mocca-viola
  • HOPPEDIZ Draagdoek Hop-Tye Conversion New York mocca-orange

Prijs
120,94 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A251048

Hoppediz Hop-Tye Conversion by Bine Brändle Sunny Mind
De Hop-Tye® Conversion gebruik je net als de HOP-TYE® Classic, maar biedt je nog een aantal extra's.

De HOP-TYE® Conversion is een draagzak voor kinderen vanaf de geboorte, tot ca 2,5 jaar.
Je kunt de HOP-TYE® Conversion zowel op de buik als op de rug dragen.
De uitvoerige draaghandleiding met afbeeldingen, laat stap voor stap zien, hoe je de HOP-TYE® Conversion ombindt.
Je kunt de handleiding ook apart bestellen.

Bijzonderheden van de HOP-TYE® Conversion:
• Een capuchon, die kan worden opgerold en als ondersteuning voor de nek kan worden gebruikt.
• Verstelbare zijkanten, voor een nog betere houding van het kindje.
• De lengte van de gestoffeerde heupgordel is 10 cm ingekort voor een comfortabelere ombinding.
• Je kunt de knoop bijvoorbeeld gemakkelijk bij de slab plaatsen.
• De innovatieve tunnel-variant voorkomt dat de band door de stopper glipt en in de tunnel verdwijnt als eraan getrokken wordt.
• Aan de achterkant is nu ook een lus voor de capuchon aangebracht.
• Dankzij de diagonale tunnels kun je de rugpand verkorten zodat de baby altijd in de optimale, gespreide houding zit.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Hoppediz

Hoppediz – voor een sterke band

Het bedrijf Hoppediz werd opgericht in 1999, sindsdien ontwikkelt het draagzakken, draagdoeken en accessoires tegen een familievriendelijke prijs. Wie al eens eerder naar een draagzak of -doek heeft gezocht weet hoeveel keuze er is tussen verschillende modellen, prijzen en designs, daardoor is het kiezen van de juiste draagzak soms lastig. Toen de familie Schröder in 1999 op zoek ging naar een draagzak bleek al snel dat het juiste product niet werd gevonden. Daarom gingen ze zelf draagzakken en -doeken ontwikkelen die voldoen aan de behoeften en wensen van zowel de ouders, als natuurlijk ook het kind. Hoppediz ontwikkelt en ontwerpt sindsdien verschillende soorten draagdoeken en draagzakken van hoogwaardige kwaliteit.

Draagzakken van Hoppediz

Onder andere dankzij de vele trendy designs is de Bondolino draagzak van Hoppediz bijzonder geliefd. Deze draagzak is perfect voor de anatomie van van het kindje en past zich aan de ouders aan en zorgt voor veel comfort dankzij de voering. Je kindje zit in de Bondolino in de kikkerhouding; met gespreide beentjes en met de knietjes omhoog. Deze ergonomische houding is een goede zithoudng voor de ontwikkeling van de heupen, bekken en wervelkolom van je kindje. De Bondolino draagzak van Hoppediz kan al vanaf de eerste dag gebruikt worden, zodat je jouw kindje meteen geborgen en dichtbij je kunt dragen. Dankzij het eenvoudige draagsysteem zijn ook veel vaders enthousiast over het gebruik van deze draagzak. Erg praktisch is het kleine zakje op de draagzak, ideaal voor de huissleutels of wat geld.

Draagdoeken van Hoppediz

Veel ouders zijn enthousiast over reizen met hun kindje, maar vinden het tegelijkertijd ook erg spannend. De vraag of het kindje op vakantie wel net zo lekker zal slapen als thuis vliegt bij vele ouders regelmatig door het hoofd. Hauck heeft daarom extra veel aandacht besteed aan hun reisbedden. De nadruk bij de reisbedden van Hauck liggen voornamelijk op functionaliteit, handhaving en het comfort en gemoedelijkheid voor het kindje. Zodat kinderen zich ook gewaarborgd en veilig voelen op vakantie. De reisbedden van Hauck kommen in verschillende groottes en varianten. Zodat elke ouder voor zichzelf kan bepalen wat belangrijke eigenschappen zijn van hun reisbed. Zo heeft het ene reisbedje veel accessoires en is de andere compact en licht wat ideal is voor vliegreizen. Het reisbed Dream’n Play Plus bijvoorbeeld heeft opgezet een maat van 60 x 120 cm, maar ingepakt nog maar 23 x 24 x 76 cm en slechts een gewicht van 7 kg. Dit reisbed is geschikt voor kinderen tot en met 15 kg. De reisbedden van Hauck zijn dankzij hun kwaliteit en opties uniek. Dit wordt bevestigd door de vele kopers van de reisbedden van Hauck wereldwijd.

Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Hoppediz Hop-Tye Conversion by Bine Brändle Sunny Mind
Gemiddelde klantenbeoordeling: 31 Beoordelingen
 
22
 
3
 
5
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

Hoppediz Hop-Tye Conversion by Bine Brändle Sunny Mind
120,94 €
Top merken