Hoppekids Halfhoogslaper Basic met glijbaan wit 90 x 200 cm
Duurzaam
Hoppekids Halfhoogslaper Basic met glijbaan wit 90 x 200 cm

Hoppekids Halfhoogslaper Basic met glijbaan wit 90 x 200 cm


Prijs
799,00 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 20 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A305453

EAN: 5706558025728

Hoppekids Halfhoogslaper Basic met glijbaan wit 90 x 200 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het halfhoogslaper Basic met glijbaan in de maat 90 x 200 cm van Hoppekids is een leuk en praktisch bed. De schuif maakt opstaan 's morgens een plezier en de hoogte van het bed creëert extra vloerruimte of opbergruimte onder het bed. Net als alle andere bedden in de collectie BASIC draagt de halfhoogslaper van Hoppekids het label Nordic Swan. Het oppervlak is behandeld met een milieuvriendelijke vernis op waterbasis. Het bed kan worden omgevormd tot een stapelbed, een hoogslaper of een halfhoogslaper of een middelhoogslaper en is getest op een maximale belasting van 100 kg. Met dit bed is het aan u aan welke kant u de ladder of glijbaan wilt monteren.

Het Nordic Swan-label is uw garantie dat het product is getest op en voldoet aan alle EU-normen voor kindermeubilair. Tegelijkertijd wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan het milieu, zowel bij de aankoop van de grondstoffen als bij de productie zelf, tijdens de levensduur van het produkt en bij de verwijdering van het produkt. Het oppervlak is behandeld met milieuvriendelijke vernis op waterbasis zonder schadelijke stoffen en onnodige chemicaliën.

Product details:
  • Kleur: wit
  • afmetingen ligvlak: breedte x lengte 90 x 200 cm
  • Afmetingen: breedte x lengte x hoogte: 195 x 208 x 105 cm
  • Materiaal: massief grenen, gelakt
Inbegrepen in de levering:
  • Halfhoogslaper
  • Lattenbodem
  • ladder
  • dia
  • Opgelet: Het bed wordt geleverd zonder matrassen

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke productie

Ondernemingen met een milieuvriendelijke productie zijn fabrikanten die zich bewust zijn van hun ecologische verantwoordelijkheid en daarnaar handelen. De nadruk van deze ondernemingen ligt op de productie van hoogwaardige en duurzame producten. Dit omvat niet alleen de aankoop van duurzame grondstoffen, maar ook het toezicht op de optimalisering van de productieprocessen. Het doel is hulpbronnen zo efficiënt mogelijk te gebruiken en negatieve milieueffecten te vermijden. Er bestaan ook een aantal keurmerken die producten met milieuvriendelijke productie kenmerken. Hier behoren onder andere het Nordic Swan label, de Green Button of het bluesign toe.

Verzendinformatie

Levering per speditie:

Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. De passende leverdatum wordt telefonisch met de desbetreffende logistieke partner met je afgestemd. Er is daarom een telefoonnummer nodig voor de bestelling van dit artikel. Op deze manier wordt het persoonlijk in ontvangst nemen van de bestelling gewaarborgd.

Het uitladen van de bestelling zal door de logistieke partner tijdens de bezorging worden gedaan.

Voor een probleemloze bezorging dienen vrije toegangswegen worden gegarandeerd. De goederen worden voor het huis afgeleverd.


Onze bestsellers

Hoppekids Halfhoogslaper Basic met glijbaan wit 90 x 200 cm
Hoppekids Halfhoogslaper Basic met glijbaan wit 90 x 200 cm
799,00 €