howa® Creatieve Bouwstenen Minimaster 13-delig.

howa® Creatieve Bouwstenen Minimaster 13-delig.


20,99 €
Prijs
18,37 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
2,62 €-12%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268473

howa® Creatieve Bouwstenen Minimaster 13-delig.
De howa® -bouwstenen "minimaster" zijn gemaakt van beukenhout en hebben een harmonieus design met moderne kleuren. Zo kan je kind veel spannende bouwstenen verwachten met geïntegreerde ontdekkingselementen zoals spiegels, prisma's, ballen of belletjes.

De houten blokken zijn bedrukt met een grote verscheidenheid aan geometrische vormen en moderne kleuren. De prachtige elementen creëren visuele en akoestische prikkels. De verscheidenheid aan vormen en kleuren van de stenen met afgeronde hoeken en randen stimuleert de creativiteit van de kleintjes en traint hun fijne motoriek. De 13-delige set bestaat ui 7 bouwstenen met motieven, 4 bouwstenen met ballen of belletjes, 1 bouwsteen met spiegel, 1 bouwsteen met prisma

Details:
  • inhoud: 13 delig
  • Materiaal: beukenhout
  • Gelakt en bedrukt met kinderveilige lak
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

howa® Creatieve Bouwstenen Minimaster 13-delig.
20,99 €
18,37 €
Top merken