howa® Graafmachine
Prijs
43,69 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268406

howa® Graafmachine
De gedetailleerde graafmachine uit de serie "Road Works" laat de harten van de kleine graafmachinisten sneller kloppen. De massieve graafmachine is gemaakt van hoogwaardig hardhout. De geprofileerde rubberen banden zorgen voor een aangename, geluidsarme loop. De cabine van de graafmachine kan 360 graden worden gedraaid en de graafarm kan drie keer worden versteld.

Door de veelheid aan functies zijn er geen grenzen aan de verbeelding van de graafmachinebestuurder. Er is een kleine houten machinist in de cabine. Howa's "Road Works" serie omvat hoogwaardige bouwvoertuigen en accessoires van hout om de bouwplaats te voltooien: wegwals, kiepwagen, kraan, accessoireset. De kinderveilige oranje, grijze en zwarte lak is bestendig tegen transpiratie en speeksel en voldoet aan de EU-regelgeving.

Details:
  • Afmetingen: 12 x 32 x 24 cm
  • Kleur: Bont
  • Inclusief accessoires van hout
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Accessoires

Prijs
43,69 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

howa® Graafmachine
43,69 €
Top merken