howa® Kiepwagen
howa® Kiepwagen
43,68 €
Prijs inclusief BTW
Prijs
43,68 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268408

howa® Kiepwagen
De massief houten kiepwagen is een must op elke bouwplaats. De laadruimte kan worden gekanteld en de achterklep kan worden geopend. De kleine houten vrachtwagenchauffeur is inbegrepen. Het is bijzonder leuk om de truck te laden met de graafmachine, bulldozer of kraan uit de serie "Road Works". De bouwmachines uit de serie "Road Works" stimuleren de creativiteit en verbeelding van de kleine bouwvakkers.

De kiepwagen heeft geprofileerde rubberen banden voor een aangename, geluidsarme, nauwkeurige en slipvaste rit. De kinderveilige oranje, grijze en zwarte lak is bestendig tegen transpiratie en speeksel en voldoet aan de EU-regelgeving.

Details:
  • Afmetingen: 12,5 x 22 x 13 cm
  • Kleur: Bont
  • Inclusief houten chauffeur
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Accessoires

Prijs
41,96 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

howa® Kiepwagen
43,68 €
Top merken