howa® Kinderbarbecue Max met houten accessoires

howa® Kinderbarbecue Max met houten accessoires


89,99 €
Prijs
72,28 €
Gratis levering
Bespaar nu
17,71 € (20%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A268365

howa® Kinderbarbecue Max met houten accessoires
Met de howa® speelgoedbarbecue "Max" wordt je zelf een grillmeester. De luxe barbecue van hout met liefdevolle details die de zomer leuker maakt door zelf vlees, worstjes en dergelijke te bereiden.

De grillkap kan worden geopend, zodat het voedsel op elk moment met de grilltang kan worden gedraaid. De kinderbarbecue heeft ook een kookplaat waarop het eten warm gehouden kan worden. De levering bevat: Speelgoedbarbecue, 2 worsten, steak, kip, ketchup, mosterd, barbecue, kruiden en grilltang inbegrepen.

Details:
  • Afmetingen barbecue: 54 x 63 x 30 cm
  • Geleverd met 6 houten accessoires: 2 worstjes, steak, kip, ketchup, mosterd, barbecuekruiden en grilltang
  • Materiaal: Hout
  • leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


howa® Kinderbarbecue Max met houten accessoires
89,99 €
72,28 €
Top merken