Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Alleen vandaag 10x babypoints! ♡
Nu extra sparen
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
howa ® loopwagen regenboog
-10%
Adviesprijs
91,58 €
Prijs
82,36 €
Gratis levering
Bespaar nu
9,22 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A293223

EAN: 4027914060162

howa ® loopwagen regenboog
Kinderen vanaf één jaar hebben veel te ontdekken met de loopwagen regeboog. De loopwagen is ontworpen in een vrolijke regenboog en kan aan alle kanten worden bespeeld.

De kleurrijke houten details in de vorm van maan, wolk, ster & enz. dagen het gezichtsvermogen van de kleintjes vakkundig uit en trainen ook hun vermogen om contrasten te herkennen. Zo kunnen baby's radertjes, motorische lussen en een draaiende regenboogpuzzel voelen en aanraken. Een leuke regenboogrint en een wiel voor de fijne motoriek van de kleintjes. De legpuzzel met liefdevolle houten details bevordert ook op speelse wijze de beweeglijkheid en de behendigheid van de baby. Een kleine spiegel daarentegen zorgt voor veel plezier bij het maken van gezichten. Met de combinatie van een loopwagen en speelelementen kunnen de kleintjes genieten van een effectief 2-in-1-speelgoed. Dankzij de rubberen banden zijn de kleintjes stil en vloerbesparend onderweg.

Het veelzijdige houten motorisch speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar biedt vele speelelementen zoals: Tandwielen, regenboogpuzzel, rubberen wiel, spiegel, legpuzzel.de houten loopwagen rijdt op stille, rubberen wielen.de loopwagen is wit geschilderd met kinderveilige kleuren en voldoet aan de Europese veiligheidsnormen voor speelgoed EN71. De Baby Walker is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 33 x 51 x 32 cm
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
Let op:
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden. Gebruik onder direct toezicht van een volwassene.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen Nederland worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan wordt je pakket bij een DHL ServicePoint afgeleverd.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: howa ® loopwagen regenboog
5
44 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 37
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

howa ® loopwagen regenboog
howa ® loopwagen regenboog
Adviesprijs 91,58 €
82,36 €