howa® Leerklok met kalender, seizoenen en weer

howa® Leerklok met kalender, seizoenen en weer


35,99 €
Prijs
34,54 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268517

howa® Leerklok met kalender, seizoenen en weer
De individuele onderdelen van de howa leerklok - seizoenen, kalenderdata, weer, dagen, uren en minuten - zijn harmonieus op elkaar afgestemd. Het kindvriendelijke ontwerp maakt het leren leuk voor zowel meisjes als jongens.

Dankzij de klassieke klok in het bovenste gedeelte kan je de tijd instellen met de uur- en minutenwijzers. Voor het aanleren van het digitale display is er een 24-uurs klok onderin. Aan de linkerkant staan de weekdagen vermeld, terwijl aan de rechterkant de maanden worden getoond. Naast het seizoen kan ook het weer en de temperatuur van de huidige dag ingesteld worden. Met behulp van kleine groene pijltjes kunt u de dag, de maand, de datum en het weer precies bepalen.

Details:
  • Afmetingen kalenderklok: 39 x 51 x 3,5 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

howa® Leerklok met kalender, seizoenen en weer
35,99 €
34,54 €
Top merken