howa® Motoriek kubus My Rainbow
howa® Motoriek kubus My Rainbow
57,99 €
52,95 €
Prijs inclusief BTW
57,99 €
Prijs
52,95 €
Gratis levering
Bespaar nu
5,04 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A268474

howa® Motoriek kubus My Rainbow
De howa® Motoriek kubus "My Rainbow" laat niets te wensen over. De 6-zijdige motorische kubus biedt tal van mogelijkheden om op een speelse manier stoom af te blazen: rammelaar, plug-in kubus, schuifelement voor het toekennen van kleuren en veel draaiende houten details in de vorm van wolk, ster & Co. nodigen je uit om te spelen, te grijpen en te ontdekken.

Aan de bovenzijde van de kubus zit een vrolijke wolk met geïntegreerde motorische lus, die extra uit het speelgoed kan worden verwijderd.

Details:
  • Afmetingen: 24 x 33 x 24 cm
  • Bevordert de motorische vaardigheden
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

howa® Motoriek kubus My Rainbow
57,99 €
52,95 €
Top merken