howa® Winkel accessoires 35-delig

howa® Winkel accessoires 35-delig


Prijs
89,75 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A268392

howa® Winkel accessoires 35-delig
Wat mag het zijn? Hoogwaardige houten speelgoed accessoires van howa® voor elk houten speelgoedwinkeltje. Dat mag in geen enkele winkel ontbreken!

14 verschillende soorten groenten en fruit, gebak, zuivelproducten, vis, vlees, worst en ijs zorgen voor veel winkelplezier. Hmm ... dat smaakt heerlijk! Het winkelaccessoire bestaat uit 30 verschillende soorten levensmiddelen en 5 houten kisten.

Details:
  • Afmetingen houten kistjes: 15 cm x 11 cm x 7 cm
  • Inhoud: 35 delen
  • Kleur: meerkleurig
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


howa® Winkel accessoires 35-delig
89,75 €
Top merken