7x babypoints sparen vandaag!♥
7x babypoints sparen vandaag!♥
Nu 7x sparen!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Infantino 3-in-1 Jumbo speelmat en ballenbad

Infantino 3-in-1 Jumbo speelmat en ballenbad


Prijs
48,92 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A289249

EAN: 0773554130089

Infantino 3-in-1 Jumbo speelmat en ballenbad
Deze tekst is automatisch vertaald.
Speelmat, speelvel en ballenbad in één! Baby's zullen genieten van de geoptimaliseerde 3-in-1 Jumbo speelmat. De mat verandert in een sensorisch interessant balbad dat perfect is voor actieve peuters. Veel kleurrijke hangers zijn aan de playboy bevestigd en stimuleren de waarneming van de baby. Als het speelplezier voorbij is, kunnen de kleurrijke ballen die bij de levering inbegrepen zijn, comfortabel worden opgeborgen in de netzak.

productdetails:
  • Materiaal: Polyester
  • Kleurrijke speelmat met veel kleurrijke hangers
  • Inclusief 20 ballen
  • Met kogelnet voor bevestiging
  • Gestreept en gestippeld blad
  • Leeftijd: vanaf de geboorte
Let op:
De speelstukken kunnen worden verwijderd. Laat uw kind nooit zonder toezicht achter met het speelvel. Om mogelijke verwondingen te voorkomen, moet dit speelgoed worden verwijderd wanneer uw kind op handen en voeten begint te kruipen. Gebruik alleen onder direct toezicht van een volwassene!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Infantino 3-in-1 Jumbo speelmat en ballenbad
48,92 €