Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

JAMARA Loopauto Little Quad rood
Momenteel uitverkocht

JAMARA Loopauto Little Quad rood


Variant:

Prijs
65,41 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A286337

EAN: 4042774455378

JAMARA Loopauto Little Quad rood
Met de kindvriendelijke auto van JAMARA komen ook de kleintjes aan hun trekken. Het voertuig is tot in detail nagebootst en biedt veilig rijplezier. De kiepbescherming en het lage zitje zorgen voor stabiliteit. Het voertuig kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Productdetails:
  • Afmetingen 67 x 44 x 44,5 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Gewicht: 3,04 kg
  • Kleur: rood
  • Inclusief trekhaak.
  • Ultra-Grip rubberen ring op de wielen
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden
Let op!
Alleen gebruiken onder toezicht van een volwassene!
Niet op de openbare weg gebruiken.
Kans op ongelukken en verwondingen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Jamara

Jamara - Just play: speelplezier voor groot en klein

Jamara heeft prachtige kindervoertuigen waaronder loopfietsjes, elektrische kindervoertuigen en ook een trapauto op accu ontbreekt niet. De hoogwaardige afwerking en zorgvuldig geselecteerde producten maken Jamara favoriet bij kinderen en ouders. Sinds 1973 is de traditie van kwaliteit en innovatie met succes voortgezet in het familiebedrijf. Jamara ontwikkeld al zijn producten aan hand van de slogan "Just Play" en dat is te zien. Van Mercedes en BMW tot aan Lamborghini en Ferrari, Jamara heeft voor ieder wat wils in het brede assortiment. 

Onze bestsellers