Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

Janod® Dokterskoffer
Momenteel uitverkocht
Prijs
24,99 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A272970

Janod® Dokterskoffer
Alles wat je nodig hebt om de pijn van je geliefde knuffels te behandelen en te verbinden. Verpakt in een draagbare plastic dokterskoffer.

Details:
  • Afmetingen: 24 x 9,5 x 16,5 cm
  • Accessoires: een spuit met een veer binnenin, een hamer voor reflexen, een fles desinfectiemiddel, een stethoscoop, een otoscoop met een vergrootglas, een thermometer, een spatel, een receptenblok (30 pagina's) met potlood, een rol verband
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar kunnen opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter. Hierop vind je een ‘niet-thuis-code'. Met de niet-thuis-code kun je dezelfde dag tot 22:00 uur aangeven waar het pakket bij de tweede bezorgpoging afgeleverd zal worden.


Onze bestsellers

Top merken